0570 52 11 46 | info@sterinterieurs.nl

Reparaties

Reparaties

Bekijk hier ons portfolio

Vinyl Reparaties

Vinyl kan overal zitten, en zelfs op leer lijken. Autozittingen, deurpanelen en dashboards zijn maar een paar van zulke plekken. Wat wij vaak tegen komen hierbij zijn bijvoorbeeld scheurtjes, krassen, gaatjes of brandgaten. Dit soort schades zijn – afhankelijk van de staat – gemiddeld van 75% tot 95% weg te werken.

Velours Reparaties

Bij velours kunt u eigenlijk gewoon denken aan ’stof’. Neem de zitting van een auto – stoel of – bank. Wat wij hier het meeste in tegen komen zijn brandgaatjes. Deze zijn relatief makkelijk weg te werken, maar het blijft bij deze schades voor het grootste deel een visuele reparatie.  

Leer Reparaties

Als er een schade in een leren interieur zit is dit erg zonde. Bij goed gebruik kan een leren interieur bijna net zo lang mee gaan als de auto zelf. Het gaat van een krasje op een middenconsult tot een compleet interieur reconditioneren. Leer is een van de beste materialen om mooie reparaties en dus resultaten uit te halen.

Dashboard Reparaties

Misschien kent u het wel; even naar de bouwmarkt, een latje ophalen. Deze blijkt toch iets langer dan gedacht en voor u het weet zit er een kras op het dashboard. Of, uw ingebouwde navigatie blijkt ineens toegeëigend te zijn door een hardhandig en onbekend individu. Beter bekend als inbraak schade. Afhankelijk van het type materiaal en de plek zijn hier hele mooie resultaten te behalen. 

Steenslag Reparaties

Als u in het vervoer zit (taxi, touringcar, transport,) komt het u waarschijnlijk niet onbekend voor: steenslagen. Vaak erg vervelend. Zeker als het in het gezichtsveld zit. Of nog erger: iets te vaak gebeurt en er elke keer een ruit vervangen moet worden. Dit soort dingen zijn te voorkomen. Door middel van vakkennis en professionele apparatuur kunnen wij u hier bij helpen. Tevens zijn wij niet gebonden aan kantoor uren. Hierdoor staan wij ook paraat wanneer uw wagenpark stil staat. En, wij kunnen voor u ook preventieve controles uitvoeren. Zonder voorrijkosten of andere gekkigheid.